Ивелин Попов подчерта 2 големи цели пред Левски и призна: Истинските мачове са в Европа


Ивелин Попов подчерта 2 големи цели пред Левски и призна: Истинските мачове са в Европа
Снимка: Levski.bg

2222 0

Един от най-опитните активни играчи в българския футбол - Ивелин Попов, даде интервю преди началото на европейския поход на Левски. Утре "сините" гостуват в Северна Македония на местния Шкупи.

Междувременно трикратният "Футболист на годината" в България подчерта две големи цели пред съотборниците си през настоящата кампания - достигане до групите на Лига на конференциите и поне един трофей. 

Коментарът на Попов

"Очаквам да постигнем целите си и да завършим сезона с трофей. Пред Левски винаги целите са високи и трябва да демонстрираме това на терена. Това ни държи на високо ниво и заради това нашият клуб е най-големият в България. Моите лични амбиции са огромни, на нашите фенове – също. Те ще бъдат много щастливи, ако спечелим трофей през този сезон.

Целта е, ако може да се доберем до групите. Казах го и преди месец – отборът ни като потенциал и качества е много силен. Запазихме си състава, който е граден година и половина. Сега целта е попадане в групите на Лигата на конференциите. Там и финансирането е съвсем друго. За мен истинските мачове са в Европа", обясни Попето пред "Мач Телеграф".

Вижте кой чужденец бива гласен за капитан на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички