Иванков: Ще се борим за титлата със зъби и нокти


Иванков: Ще се борим за титлата със зъби и нокти
Снимка: Официален сайт на Левски

954 0

Треньорът на вратарите в Левски Димитър Иванков не е голям оптимист, но вярва в шансовете на тима да стане шампион след 10 години без трофей. Дали има шансове за това отборът ще стане ясно в днешното дерби срещу Лудогорец на "Герена".

"Не сме много близо до титлата, изостанахме много от Лудогорец по точки, но се видя, че и те могат да губят мачове. През пролетта резултатите ни не са лоши, а апетитът идва с яденето, така, че всичко може да стане. Трябва да започнем да радваме феновете с играта си и ако се удаде шанс - да се възползваме максимално", коментира бившият вратар в предаването "Код Спорт".

"На Левски му приляга първото място, ще се борим със зъби и нокти. Иначе причината за хегемонията на Лудогорец е, че отборът играе доста добре. Ние обаче имаме амбицията да покажем, че сме по-добри. Причините за 10-те години без трофей са комплексни. За 2013 година и мача със Славия сами сме си виновни. После Лудогорец затегна редиците и направи доста солиден отбор", допълни той.

Относно работата на Георги Дерменджиев Иванков посочи, че той е много уравновесен и придава спокойствие и на отбора. Бившият вратар призна, че не е имал никакви колебания дали да се върне на работа на "Герена". Бившият национал разкри и че има още какво да се постигне в работата с титулярния страж на тима Николай Михайлов. 

Запитан защо титулярите от миналия полусезон Божидар Митрев и Мартин Полачек са допуснали толкова грешки, той заяви: "Не знам какво е искано от тях и какво са работили. Но отборът като цяло не стоеше толкова добре. За постъпката на Митрев срещу Вадуц нямам обяснение, той постъпи неправилно и съм му го казвал. Надявам се смяната в собствеността да е за добро, едно успокоение е, че такъв сериозен човек застава начело. Надявам се успехите да не закъснеят". А какво заяви относно "директивата" директорът на Левски Павел Колев - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички