Шефът на Левски за "директивата": Това са врели-некипели, да мислим за титла не е здравословно


Шефът на Левски за "директивата": Това са врели-некипели, да мислим за титла не е здравословно
Снимка: БГНЕС

2496 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев не пожела да влиза в тона на президента на Славия - Венцеслав Стефанов, който заяви, че има директива Левски да стане шампион. Това се случи след дербито между двата тима, което бе спечелено от "сините".

"Аз, доколкото разбрах директивата е от Хасан Чинчири, трябва да се направи интервю с него и той да каже как е спусната директивата. Това са врели-некипели и даже не ми се иска да влизам в тази тема. Те е от един фолклор, от който ние не сме част. Ние сме европейски клуб и говорим на друг език. Имаме цивилизационни разминавания", сподели Колев пред БНТ.

"Сега в момента има голяма еуфория в левскарската общност. Ако трябва да сме реалисти постигането на титла в никакъв случай не е било цел и не е реалистично да се говори за нея по редица причини. Въпреки това ние се оказахме в битката за нея, а Левски винаги трябва да се бори за титлата. Левски е в такова състояние, че да се спускат директиви и някой на всяка цена да иска да стане шампион би било болна амбиция и липса на усещане на реалността.

На този етап Левски е в борбата заради ниското ниво на конкуренция. Фаворитите за титлата са свалили нивото, това е причината. Ние имам добри играчи и ще се опитаме като отбор да зарадваме хората, но положението в клуба е такова, че да се разсъждава за титла не е здравословно. Ако победим утре, нещата ще изглеждат малко по-добре. Но има мачове в плейофите, на практика всеки мач е дерби и тогава ще се види кой какви възможности има. Нашата цел е друга", допълни още шефът. 

А каква е основната причина Васил Божков да се ангажира с Левски - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички