Италианци ще гледат Краев срещу Лудогорец


Италианци ще гледат Краев срещу Лудогорец
Снимка: БГНЕС

723 0

Италианци ще гледат на живо изявите на Божидар Краев срещу Лудогорец. Не става въпрос за клуб обаче, а за местна мениджърска агенция. Същите хора преговаряха за Краев и през миналото лято, но тогава до сделка не се стигна, съобщава "Меридиан мач".

Желанието на "сините" ръководители бе за сума от порядъка на 700-800 000 евро, които да получат. Идеята на италианците пък е да купят Краев, след което да го препродадат за много по-голяма сума. Това обаче никак няма да стане лесно, тъй като формата на младока спадна доста, а освен това той има договор с друга мениджърска агенция - тази на Гарет Бейл, а с него лично се занимава Джон Ингълс.

Въпреки това италианците ще видят в каква форма се намира талантливото крило, преди да решат дали да влизат в преговори. Сред спряганите за подписа му тимове е местният гранд Рома. Левски вече продаде играч в Италия - Антонио Вутов, който подписа с Удинезе. Успехът му дотук обаче е нулев, като той дори бе натирен в Козенца в Серия „С“.

Последната изява на халфа бе скандална, като той бе изгонен с директен червен картон в мач на своя тим. Тъкмо появил се в 76-ата минута, Вутов изпусна чисто положение, а в края на мача налетя на защитниците на съперника. Така сезонът за него приключи, след като той отнесе три мача наказание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички