Част от дълговете на Левски са заради УЕФА, обясниха и дължи ли се нещо на Божков


Част от дълговете на Левски са заради УЕФА, обясниха и дължи ли се нещо на Божков
Снимка: БГНЕС

2145 0

Председателят на Тръст „Синя България“ Даниел Стрезов говори по темата със седемте милиона дълг на клуба към бившия благодател на Левски Васил Божков по време на награждаването за „Отбор на месеца“ в пресклуб България днес.

"Краят на януари на срещите между Васил Божков и феновете, тогава Димитър Ганев спомена за дълговете. Част от финансирането през последната 1 година бе под формата на дарения, друга част от заеми. Това е заради изискванията на УЕФА за финансовия феърплей. Върховенството на закона трябва да се спазва. Фалирането на един клуб не е по-малко опасно от злоупотребата с други финансови ресурси", заяви той.

Степан Хиндлиян добави, че не е сигурно кой ще изисква тази сума от 7 милиона, тъй като "Националната лотария" съществува под друга форма, а не под тази, която бе преди няколко месеца. Той още каза, че това си е юридически казус. А какво заяви Хиндилиян относно наставника Петър Хубчев и представянето на отбора - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички