Емил Велев защити Наско Сираков от нападките и даде съвет на Лили Иванова


Емил Велев защити Наско Сираков от нападките и даде съвет на Лили Иванова
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

11243 0

"В Левски има леко стабилизиране след тези три поредни победи. Играят с по-голямо самочувствие и им се получават нещата, а не като в онези мачове, когато имаше недобре завършени атаки, липса на концентрация и т.н. Това, че играят с по-голямо самочувствие е знак, че са се отърсили от неуспехите" - такова мнение изрази бившият футболист и треньор на "сините" Емил Велев в интервю за "Мач Телеграф".

"Отборът се върна в познатото русло. Агресивен и желаещ победата. Правят много атаки , които водят до опасности пред противниковата врата. Жалкото е, че загубиха много точки. От тези всички 11 мача без успех, ако бяхме победили в 5, сега щяхме да сме в битката за шампионската титла", пресметна Кокала, а след това не пропусна да коментира и скандалите на стадион "Георги Аспарухов":

"Колкото до скандалите по високите етажи, то там съм на мнение, че слизаме на много ниско ниво за клуб като Левски. Кой лъжел, кой мажел… Това ми идва малко в повече. Виждаме желанието на феновете да помагат на отбора си и да го подкрепят, а в същото време гледаме и тези неща. Със сигурност не им е много приятно на хората. Това са дреболии, които много бързо трябва да бъдат прекъснати! Това отблъсква привържениците и не е приятно", категоричен бе той.

"Всеки има да дава пари на тази държава. Не виждам някой да е тотално изряден, та да кажеш, че само Левски е на това дередже. Те и Барселона, и Реал Мадрид, са с такъв дефицит, а да не говорим за други отбори. Има желание да се изчистят тези неща и не знам какво повече се търси. Хората изплащат дълга на отбора към НАП. Виждаме, че 250 000 лева се внасят всеки месец там. Те толкова много хора откраднаха от държавата, а никой нищо не им казва, че се огледаха сега в отборите какво имат да дават. Нека си спомним, че Локо София беше изгонен за 800 000 лева. Това е смешно. Пирин ги изгониха за 150 000 лева", припомни Велев.

"Не бих станал акционер в клуба. Фен съм и без това. Когато имам, когато мога - винаги помагам на отбора. Дълбоко се съмнявам, че ще има резултат от тази кампания. Народът не е узрял за такова нещо. Желание има, но реално трудно ще се случат нещата", смята бившият 61-годишният специалист.

Емил Велев не се съгласи и с упреците на част от феновете на Левски към мажоритарния собственик Наско Сираков:

"Наско Сираков го нападат непрекъснато, а той си трае. Това не е правилно за мен. Аз много рязко бих им отговорил за някои неща. Явно него го е страх, а от какво го е страх – не знам. При положение, че акциите са в него – никой нищо не може да му направи. Мисля, че е много търпелив, защото феновете са фенове, за да подкрепят отбора. Нищо друго различно от това не трябва да правят, ама нищо. Не трябва да се бъркат в клубната политика. Чак и да искат обяснение от шефовете в Левски, какво ще се случва. Откъде накъде?!", запита той, а за финал даде съвет на Лили Иванова:

"Лили Иванова не е проявила голям героизъм като е дарила 1 000 лева за отбора. По-добре да направи един концерт на "Герена" и приходите от него да ги дари на Левски! Това ще го призная!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Колата се обърна и пътищата са много" - легенда на Левски за случващото се в клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички