И Горанов е потвърдил, че в последната година има прозрачност при финансирането на Левски


И Горанов е потвърдил, че в последната година има прозрачност при финансирането на Левски
Снимка: БГНЕС

2324 0

След срещата между фенове на Левски с хора от управлението в лицето на Бойко Борисов, министъра на финансите Владислав Горанов и спортния министър Красен Кралев бе обявено нещо много важно за "сините". А то е, че са били потвърдени думите на Васил Божков и ръководството на клуба, че в момента се чистят дългове и отпуснатите пари в последната година няма как да повлияят за бъдещето на клуба.

"За първи път имаме от толкова години имаме собственик, който се заяви и каза, че парите са негови. Финансовият министър потвърди, че финансирането на Левски в момента е под формата на дарения. Т.е. финансовото положение на клуба не се утежнява, а напротив", заяви лидерът на Ултрас Левски - Адриан Петров.

"Вярваме в сегашното ръководство. Има прозрачност. От представените документи на срещата с г-н Божков се вижда, че Левски е финансиран по правилен начин, което се потвърди и от министър Горанов“, сподели Илия Христов, който е председател на сдружението "Сини сърца".

А какво мнение изрази шефът на НКП Степан Хиндлиян относно предложението на Бойко Борисов за взимането на акции - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички