Какво са отговорили "сините" фенове на Борисов за взимането на акциите на Левски?


Какво са отговорили "сините" фенове на Борисов за взимането на акциите на Левски?

2474 0

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян заяви, че съвсем скоро ще излезе становището на организацията, като не даде отговор дали са готови да вземат акциите на "сините", както предложи Бойко Борисов.

"Някои от тях съществени, някои не толкова. Това, което мога да кажа от името на НКП, че присъстващите на срещата държавни мъже се съгласиха със становището, че моделът, по който е управляван клуба и футбол е грешен. Както вече знаете, беше предложено да си вземем акциите, каквото и да означава това.

В общи линии така стоят нещата. Ние отговорихме, че ще си помислим, това не е първото предложение. Преди известно време Спас Русев също ни каза същото, но не ги взехме. Това е нещо, което обяснявам от седмица насам, нещата поставени под този начин вкарва феновете в тази игри", заяви Степан след срещата с Бойко Борисов.

"Това нещо не зависи от него, а от мажоритарния собственик. Друг е въпросът дали е работещо или не. Под някаква форма Левски е стабилизиран в последната година, от друга страна този модел не е устойчив. Това също е видно. НКП ще си излезе със становището, ще седнем и ще взимаме решения. Немалко медии се занимават, че ще излизаме на бунтове. Всички организирани фенове няма да излизат в защита на корпоративни интерси. Има фенове, които искат да излязат на протести и да се предприемат крайни мерки", допълни още той.

А какво заяви Борисов относно "заплахите за протести" според него - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама