Лидер на "Ултрас на Левски": Обявявам се против поредната схема на гърба на любимия отбор


Лидер на "Ултрас на Левски": Обявявам се против поредната схема на гърба на любимия отбор
Снимка: БГНЕС

5894 0

Един от лидерите на фракцията "Ултрас Левски" - Адриан Петров, сподели своите лични впечатления от срещата с Бойко Борисов, финансовия министър Владислав Горанов и спортния министър Красен Кралев. Той заяви, че не е получил убеждението, което е очаквал на нея и че не е получил логично отговори на някои въпроси

"Надявах се срещата днес да ме убеди в други неща, но не се получи. Левски е политически заложник от поне 6-7 години. Видяхме триумвират с неясен произход, видяхме след това и Спас Русев. Това няма как да стане без благословията на управляващите. Питах дали е случайност това, което се случва. Казаха ми, че най-вероятно е случайно.

Питах дали проектозаконът на Валери Симеонов не е противоконституционен. Казаха ми, че ще бъде проверено. Крайно несериозно е да се предлага закон, без да се провери дали това няма да има последствия за държавата. Аз се обявявам против този модел. За първи път имаме от толкова години имаме собственик, който се заяви и каза, че парите са негови. Финансовият министър потвърди, че финансирането на Левски в момента е под формата на дарения. Т.е. финансовото положение на клуба не се утежнява, а на против“, коментира Петров, като подчерта, че това е негова лична позиция, а не на организацията, която представлява.

"На левскарите им омръзна да виждат спуснати собственици. Днес се убедих, че това е поредната схема на гърба на любимия отбор. Обявявам се против това. Подкрепям това ръководство на Левски. Аз мисля, че трябва да изразяваме протеста си на стадиона. Бих изслушал и други предложения. Крайно време е да бъде спряно това Левски да бъде разменна монета в разни игри. На този етап феновете не могат да издържат отбор от такъв калибър. С години работа, ако феновете разберат, че имат власт, може, но за това трябват години. За определен период може да стане. Изцяло нещата са насочени към това хората да ходят на стадиона. Това е най-важното. Всичко, което казах, е лична позиция. Ще коментираме и ще видим дали групата ще излезе с единно становище. Попитах кой е виновен - който използва вратичката или който я е оставил“, каза още Адриан Петров.

А какво мнение изрази шефът на НКП Степан Хиндлиян относно предложението на Бойко Борисов за взимането на акции - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


След арестите и времето в затвора: Антъни Джошуа откровено за пътя до световния връх в бокса

Антъни Джошуа преобръща живота си, за да стане двукратен световен шампион в тежка категория след няколко срещи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама