Хубчев: За нас се говори все едно сме някакви терористи


Хубчев: За нас се говори все едно сме някакви терористи
Снимка: Официален сайт на Левски

3631 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев сподели, че е останал доволен от играчите, в които проведе първия подготвителен лагер в Добринище. Все още обаче се очакват нови играчи, тъй като "сините" не са представили нито едно ново попълнение.

"Това, което искахме да видим от първия лагер, макар и без целия отбор, ме удовлетворява. Като обем, натоварване и отношение в тренировките, нямам забележки към момчетата. Има чисто професионални неща обаче, които искам да са по-добре като организация и нови играчи. Но с тия момчета, които бяхме тук, мисля, че се получи. Ние сме нови хора и имаме своите виждания и принципи, и футболистите трябва да се нагаждат към нас. Мисля, че до голяма степен се получава и разбират какво искат от нас", заяви Хубчев за Evima Sport. 

Относно това дали е успял да предаде шампионския манталитет на играчите: "Не съм го предал и не всяко нещо трябва да се предава, защото в Левски съм преживял и титли, но и пето и шесто място. Разбира се най-запомнящи се са шампионските титли и купите. Трябва да ги убедим играчите, че това което правим е за тяхно добро и за доброто на клуба. Като започнем от бяганията и завършим с поведението им на и извън терена.

Какви ли не неща се говорят за нас, като екип,  за налагането на дисциплина, че сме едва ли не някакви терористи. Преувеличени са много. Има някои неща, те на пръв поглед са дребни, но ние държим на тях и трябва да ги убедим, че са правилните неща", допълни още той. 

"Времената са други. Жалко, че живеем с миналото или много дългио живеем с него. Имам обяснение за себе си. Традициите са хубаво нещо, но те са за това да се нарушават. Това, че Левски и ЦСКА са били по 20-30 пъти шампиони не значи, че това трябва да продължава. Светът се развива има много грандове в криза, за жалост така е и в Левски, и е ЦСКА. И това продължава много дълго време. А хората, особено по-възрастните хора са свикнали по друг начин да виждат отборите".

За Петър Хубчев и възпитаниците му той започва на 11 юли с двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Първенството у нас пък стартира в уикенда на 13-14 юли. Неотдавна пък се появи слух, че столичният тим може да привлече двама вратари през лятото. Подробности вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички