Левски вдигна сумата, която дава за основната си цел на вратата


Левски вдигна сумата, която дава за основната си цел на вратата
Снимка: Официален сайт на Левски

3174 0

Ръководството на Левски е вдигнало сумата, която предлага за закупуването на италианския вратар Мирко Пилиачели. Причината е, че той е желан от елитни кипърски и италиански тимове, пише "Тема Спорт". През изминалия сезон стражът бе несменяем титуляр в Университатя Крайова, който финишира на четвърто място в румънското първенство. Той бе под рамката в 36 двубоя. Любопитното е, че вкара и един гол - от дузпа в мрежата на Стяуа.

На "Герена" имат и друг вариант с чуждестранен страж, но Пилиачели е под №1 в списъка им. През пролетта той е бил наблюдаван на живо. Днес се очаква да има раздвижване по селекцията в Левски, тъй като до момента така и не са представили ново попълнение. Утре тимът заминава на подготвителен лагер в Австрия, където ще бъде отиграна тактиката за новия сезон.

За Петър Хубчев и възпитаниците му той започва на 11 юли с двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Първенството у нас пък стартира в уикенда на 13-14 юли. Неотдавна пък се появи слух, че столичният тим може да привлече двамата вратари през лятото. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички