Хубчев впечатлен от отговора, но не и от лесния гол, който Камбуров вкара


Хубчев впечатлен от отговора, но не и от лесния гол, който Камбуров вкара
Снимка: Официален сайт на Левски

11106 0

Петър Хубчев даде любопитен коментар на равенството на Левски срещу Берое в дерби мач от 18-ия кръг на Първа лига. Треньорът на "сините" сравни гостуването в Стара Загора с това в Пловдив, което бе загубено безславно срещу Ботев. Специалистът е категоричен, че отборът му е показал голямо желание и е показал много по-добра игра в сравнение с мача, изигран срещу "канарчетата". 

"Като точки няма как да не съжаляваме, но ще си позволя да си изкажа личното си мнение. За разлика от предишното ни гостуване, когато си признахме, че не бяхме агресивни, сега второто полувреме търсихме победата до края. Мен лично това ме интересува много", заяви Хубчев след срещата пред "Диема Спорт". 

"На агресията, желанието и много неща отдавам промяната след почивката. Сега търсехме трите точки до края, за разлика от предното ни гостуване. Без това Левски няма как да живее. Берое беше свеж, предостави много голяма борба, оприличавам този мач на една много сериозна битка".

Хубчев е останал най-разочарован от факта, че защитата на отбора е допуснала сериозна грешка при попадението на Мартин Камбуров, който беше негов 21-и във вратата на "сините". 

"Отговорихме бързо, но няма как да бъдем доволни, че получаваме елементарен гол в толклова неподходящо време. Може би моментно разконцентриране беше причина за този гол. Не е нормално това", обясни Хубчев за попадението на Берое. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички