Играчите на Левски получиха част от заплатите си, пари не взеха само директорите и екипа на Хубчев


Играчите на Левски получиха част от заплатите си, пари не взеха само директорите и екипа на Хубчев

1411 0

Футболистите на Левски са получили част от заплатите си. "Сините играчи" са взели 50% от тях, като освен тях половината си заплати са взели служителите на клуба, както и треньорите от ДЮШ.

Единствените, които не са взели заслуженото през месеца са треньорският щаб на Петър Хубчев, както и директорите – Павел Колев, Ивайло Петков и Йончо Арсов, които вече обявиха, че няма да получават пари, докато не се разреши финансовият проблем в Левски, информира "Дарик".

От клуба успяха да съберат пари след изключителната мобилизация от страна на феновете. По-рано Павел Колев обяви, че даренията, които постъпват към специалната сметка само за вноските към НАП, а приходите от продадени билети, карти и артикули помага за събирането на пари за заплатите. Клубната управа е преценила, че част от работещите на „Герена“, които получават по-малки заплати трябва да вземат пълното си възнаграждение, за да работят по-спокойно.

От Левски пък информираха, че за две седмици са постъпили приходи в размер на половин милион лева - ето от къде и какви са те.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


"Жена без класа": Съсипаха гаджето на Роналдо, след като се пусна по гол з**ник в Instagram

Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, явно не издържа вече мерките по време на пандемията,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама