Играчите на Левски получиха част от заплатите си, пари не взеха само директорите и екипа на Хубчев


Играчите на Левски получиха част от заплатите си, пари не взеха само директорите и екипа на Хубчев

1509 0

Футболистите на Левски са получили част от заплатите си. "Сините играчи" са взели 50% от тях, като освен тях половината си заплати са взели служителите на клуба, както и треньорите от ДЮШ.

Единствените, които не са взели заслуженото през месеца са треньорският щаб на Петър Хубчев, както и директорите – Павел Колев, Ивайло Петков и Йончо Арсов, които вече обявиха, че няма да получават пари, докато не се разреши финансовият проблем в Левски, информира "Дарик".

От клуба успяха да съберат пари след изключителната мобилизация от страна на феновете. По-рано Павел Колев обяви, че даренията, които постъпват към специалната сметка само за вноските към НАП, а приходите от продадени билети, карти и артикули помага за събирането на пари за заплатите. Клубната управа е преценила, че част от работещите на „Герена“, които получават по-малки заплати трябва да вземат пълното си възнаграждение, за да работят по-спокойно.

От Левски пък информираха, че за две седмици са постъпили приходи в размер на половин милион лева - ето от къде и какви са те.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Тибо Вион - бекът-нападател, който тренира с Хълк, игра с Погба и впечатли Порто и Дортмунд

  През 2016 година френско издание пише за бека Тибо Вион, че е претърпял много обрати в кариерата си, при това...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама