Хотелът на Левски: 7 минути от Персийския залив, 2 от дубайската пустиня - тънат в лукс (ВИДЕО)


Хотелът на Левски: 7 минути от Персийския залив, 2 от дубайската пустиня - тънат в лукс (ВИДЕО)
Снимка: Оф. стр. на Левски във Фейсбук

6200 0

На голям лукс и удобства ще се радват футболистите на Левски и придружаващият ги екип по време на лагера в Дубай. Мястото, на което "сините" ще се готвят за пролетния дял на сезона, е такова, че на играчите не им остава нищо друго, освен да мислят за футбол и победи.

Хотел "JA Lake View" се намира в покрайнините на 3-милионен Дубай. Той е част от комплекс от 3 отделни хотела и е много интересно разположен. От едната му страна, на 7 минути пеша, е Персийския залив и изграденият там изкуствен архипелаг от палмови острови - Jebel Ali Palm.

До морския бряг може да се стигне пеш или с някоя от колите "Melex", които превозват туристите дотам. От другата страна на хотела се открива гледка към пустинята около Дубай.

В самия хотел, на първия етаж, има малка и добре оборудвана фитнес зала, а в друга част на сградата има друга - много по-голяма. Около самата сграда има басейни, подходящи за релакс след тренировка. Ако им остане свободно време, играчите и треньорите на Левски могат да играят голф на добре подготвено игрище за този спорт.

От прозорците на хотела, гледащи към пустинята, се виждат тренировъчните игрища. Спортният център на "JA Lake View Hotel" е на 5 минути път с кола и разполага със страхотно тревно покритие.

Този прекрасен хотел ще събере през януари няколко други популярни европейски отбори, сред които Лех Познан, ФК Рига и Спартак (Москва). Любопитното е, че в сайта "Booking.com" една нощувка, например за тази вечер, за един човек, е 343 долара. А ето кой екзотичен клуб обяви контрола с Левски в Дубай. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички