4 отбора са изпратили оферти за капитана на Левски - Пламен Андреев


4 отбора са изпратили оферти за капитана на Левски - Пламен Андреев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1998 0

Капитанът на Левски - Пламен Андреев, е желан от 4 различни държави от Европа и Турция, съобщава "Мач Телеграф". Младокът се е харесал на елитни тимове от Белгия и Португалия, както и на втородивизионен италиански тим. Сумите, които предлагат отборите, са между 200 000 и 400 000 евро.

Станимир Стоилов обаче е бил категоричен, че Левски дори няма да преговаря при толкова ниски суми за един от най-перспективните играчи в България. Андреев, който бе сравнен със звезда на Атлетико Мадрид, и стражът на Славия - Светослав Вуцов, са определяни като едни от най-обещаващите млади вратари в Европа от най-различни авторитетни издания.

Андреев, който с добрите си намеси бе с основна заслуга за триумфа в Купа на България, успя да измести безапелационно от титулярния пост Николай Михайлов и изигра 16 мача в първенството този сезон, носейки и капитанската лента на отбора. В тези мачове младокът има впечатляващите 11 "сухи" мрежи. Общо мачовете на Пламен в елита са 21. Интересното е, че съперникът му за място под рамката Ники Михайлов точно на 18 години бе трансфериран в Ливърпул.

А ето кой казахстански национал отново е близо до трансфер в Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички