Хосе Кордоба е под въпрос и за следващия мач на Левски


Хосе Кордоба е под въпрос и за следващия мач на Левски
Снимка: БГНЕС

2054 0

Централният защитник на Левски Хосе Кордоба е под въпрос и за следващия двубой на "сините". В неделя сините посрещат Берое от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Левски без играча, записал най-много минути от началото на сезон

Мускулната травма на защитника се оказа по-сериозна и той не игра в двубоя срещу ЦСКА. Той е един от най-важните играчи за отбора на Левски, като в понеделник пропусна за първи път двубой в първенството. Панамецът бе играчът с най-много минути за сините от началото на сезона и бе на терена във всичките 25 срещи преди тази с ЦСКА. Общо през кампанията има 31 срещи в турнирите, пише "Тема спорт".

Добрата новина за Елин Топузаков от мача с ЦСКА е, че заместникът на Кордоба - Келиан ван дер Каап се справи много добре и показа, че може да се разчита на него. Въпреки малкото игрово време, което получаваше.  Кордона  бе на трибуните на стадион "Васил Левски", като имаше и агенти на различни европейски отбори. Един от тях бе представител на нидерландския гранд ПСВ Айндховен. По-рано имаше информация, че от Жирона следят Кордоба и имат интерес към него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички