Видео от DAZN


Холмар Ейолфсон: Играх за най-добрия отбор в България


Холмар Ейолфсон: Играх за най-добрия отбор в България

976 0

Може би най-добрият играч на Левски за последните няколко години Холмар Ейолфсон направи първи коментар, след като официално напусна клуба и подписа договор с Розенборг. Той благодари на феновете за подкрепата, която е получил на "Герена", и заяви, че е щастлив да е играл за най-великия отбор в България. 

"Беше удоволствие да играя за най-големия клуб в България през последните три години. Насладих се на всяка една минута. Искам да благодаря на феновете за подкрепата през това време и искам да пожелая всичко най-добро на клуба за в бъдеще”, написа Ейолфсон в профила си в социалната мрежа в Instagram. 

Драмата около името на исландеца се разгърна през цялото лято, като дълго време в Левски твърдяха, че той е контузен. В последствие обаче той записа мачове за Исландия и излязоха различни слухове за това каква договорка има защитникът със "сините". В крайна сметка обаче Левски няма да получи никаква трансферна сума, а единственото успокоение за тима е, че се освобождава от най-голямата заплата в клуба в момента. По непотвърдена информация Ейолфсон е получавал между 25 и 30 хиляди евро на месец. 

Очертава се това да не е последният напуснал футболист, като все още се търсят клубове за Станислав Иванов, Стайн Спиерингс и Найджъл Робърта. И за тримата се очаква трансферна сума. 

Проблемите при "сините" не са ограничени до състава, като вече няколко седмици се дискутира евентуалната раздяла с треньора Георги Тодоров, а потенциалният заместник на наставника е добре познато име в Левски (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички

Видео от DAZN


Реклама

Избрано от Бокс


Ново 20: Кубрат Пулев обяви, че може и да няма мач с Антъни Джошуа

След като преди по-малко от 2 дни Кубрат Пулев обяви, че няма връщане назад и обяви за сигурен двубоят му с Антъни...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама