Миятович разкри защо в Левски не се бунтуват за заплати и как се справят без пари


Миятович разкри защо в Левски не се бунтуват за заплати и как се справят без пари
Снимка: Официален сайт на Левски

2922 0

Титулярният вратар на Левски Милан Миятович разкри какво са се споразумели играчите с ръководството и как отборът успява да се справи с липсата на заплати. Според информации в медиите, футболистите на "сините" не са взимали заплати от 3 месеца. Вратарят разказа и какво се случва в страната ни по време на пандемията и как се е справил с изолацията.

"Атмосферата в клуба е изклюително добра, дори всички играи приеха да не получават заплати до назначаването на ново ръководство. София е евтин град, така че, нямахме проблеми с неплатените заплати, а в ситуацията на пандемия цените тук останаха същите", заяви Миятович пред "Vijesti".

"Прекарах времето си в доста либерален режим, защото в България имаше само 1500 позитивни с коронавирус, което е изключително. Имам предвид че в страната се върнаха от чужбина около 400 000 граждани. Нямаше страх и паника. Мина без вечерен час и само 15 дни бе задължително носенето на маски. Мерките бяха по-строги по време на великденските празници, за да се избегнат масови празненства", разказа той. А какво каза Миятович за хвърлените оставки на ръководството и треньорите вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички