Херо разкри двуличието на Гонзо


Херо разкри двуличието на Гонзо

2233 0

Провокиран от зачестилите напоследък атаки към него от страна на спортния директор на Левски Георги Иванов, Димитров отново посочи самия Гонзо като главен виновник за проваленото му идване на "Герена", съобщава TV7.

"Озадачен съм, че след като минаха близо вече два месеца от онази пресконференция, в която казах моите мотиви, отново се захваща тази тема и се говорят доста неистини, които крайно ме обиждат и засягат. Всеки човек има достойнство и дори в мръсотията трябва да има граници и морал. А Георги Иванов според мен прекрачи тези граници", каза бургазлията.

По думите му преди победата на Левски над Лудогорец с 3:2, Гонзо се е обърнал към някои от играчите с: "Дайте да бием следващите няколко мача, защото ще дойде Херо и ще ви изгони всичките".

"При Георги има доста голямо разминаване между думи и дела. А и тези обидни квалификации... Най-малко да има уважение към възрастта ми, към това, че му бях треньор. Той имаше принос за успехите тогава – за титлата, победите на ЦСКА. Но той има и друго лице и от това лице толкова много ме заболя", сподели Димитров.

Той е щял да направи нужната селекция в рамките на финансовите възможностите на клуба и да си носи отговорността.

Херо оставя на съвестта на Георги Иванов думите, че е страхливец.
Той сподели, че е имал списък от играчи, за което свидетели са Петър Колев, анализаторът Щилян Карастойков и самият Георги Иванов.

"Обидих се адски много и заради случая с Амари и Жужу. Не споменах на пресконференцията един нюанс. Нито един от двамата не бях изпратил аз, те бяха там заради мениджъри. Разбрах от един човек от Бургас, че Георги му се обадил да пита за качествата на Амари. Ако има някой да познава Амари и Жужу, това съм аз. Обадих се на моя помощник и му каза – като аз ще ставам треньор, вземете Жужу на моя отговорност. Той щеше да играе не един и два мача, а доста време занапред. Но те взеха Амари, а не Жужу. А сега го освободиха", разказва Димитър Димитров.

По думите му високопоставени личности, свързани с Левски, но не Тодор Батков, имали решаваща дума за треньорския пост. "Батков беше озадачен от един факт – че след мача с Литекс, когато ми беше казано, че трябва да стана веднага треньор, заради препоръката от високо. Той не го знаеше това", аргументира се той.

"И към развръзката - имах среща с Тодор Батков. Изведнъж - обажда ми се Георги и каза че няма да има такава среща. Щели сме да се видим първо с ние двамата заедно с Иво Тонев, а след това всички да отидем при Батков. По-късно Батков ми се обади и каза, че ще има среща и той дойде при мен. Бях в Царско село. Но вече бях взел окончателно решение заради обидното отношение към мен. Три дни стоях там и не знаех какво да правя, свършиха ми лекциите, трябваше да се връщам в Бургас", разкрива Херо.

Крайното решение взел една вечер преди пресконференцията.

"Три дни го чаках да ми се обади Георги. Но не се видяхме. Последната вечер ми казва – трябвало да пътува в Пловдив да носи някакви неща. А после разбрах, че не е бил изобщо в Пловдив. И си казах, че не мога да работя с такъв човек", разкрива още от случая бургазлията.

Искам да кажа истината и за Ботев, защото и там ме упрекват, че съм предпочел парите на Ботев. Ако беше така щях да остана там, а не да напусна. Истината е, че там бях поканен много по-рано, бях водил разговори с Цветан Василев, а и се борех за една друга кауза – да помогна на Черноморец", споделя още бургаския специалист.

"Василев ми каза, че ако приема офертата, ще помогне на Черноморец и затова се съгласих. Но усетих, че ме гласят да поема поста на Станимир Стоилов. И затова казах на президента Иван Джиджев, че ако Мъри си замина и аз си тръгвам на секундата. За да не остане впечатление, че съм бутнал стола на Мъри. Аз държа на приятелството си. А някои даже казаха, че съм знаел какво ще се случи с КТБ. Да не съм баба Ванга. Напуснах заради определени принципи. Това го направи и като бях главен мениджър на националния отбор. Христо Стоичков като си тръгна за Селта и аз напуснах", завърши Херо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички