Херо натри носа на Гонзо: оповести списъка с играчи


Херо натри носа на Гонзо: оповести списъка с играчи

2538 0

Бях направил селекция за Левски, която щеше да излезе на клуба почти без пари. И най-важното, с нея отборът щеше да търси високи резултати, да се бори за титлата и купата, а след време и да бъде облагодетелстван във финансов аспект. Защото знаете, че с Черноморец това ни беше политиката, благодарение на която клубът оцеляваше. В Бургас от свободни агенти докарахме в касата на клуба близо 9 милиона, а в Левски тази сума щеше да е двойна, че дори и тройна.

Така Димитър Димитров отговори на Георги Иванов-Гонзо, който преди дни хвърли обвинения, че заради него Левски закъснява със селекцията, съобщава Livesport.

Херо трябваше да поеме "сините", но до споразумение между двете страни не се стигна.

В списъка са влизали млади и конвертируеми играчи от цял свят, като само за двама-трима е трябвала да бъде платена минимална сума. Един от тях -Фортес - вече е преминал в ЦСКА.

"Понеже г-н Иванов твърди, че няма списък, аз ще ви изброя голяма част от имената на играчите, които бях харесал за Левски и с които ръководството на клуба и спортно-техническият директор са запознати. Ако не вярвате, може да питате помощника му Петър Колев, както и главния анализатор на отбора – Щилиян Карастойков, когото лично помолих да направи дискове. Той също притежава такъв списък, а съм сигурен, че може и да потвърди", заяви бургазлията.

Той не знае защо Гонзо отрича да е запознат със списъка и е бил неприятно изненадан от интервюто на "синия" директор. "Ако бях страхливец щях навремето да си седя на сигурно в националния отбор, а не да се хвърлям в дълбокото и да поемам Левски", аргументира се Херо.

Димитров изреди и имената, фигуриращи в списъка му: .

"Бях предоставил няколко централни бранители, от които исках да вземем само един. Става дума за играчите Жосимар Лима (Дордрехт), Ван дер Линден (Го Ахед Йигълс), Амевор (Го Ахед Йигълс), Сандер Фишър (Екселсиор), Стивън Тикот (в момента свободен агент, за последно играл в Динамо Букурещ). Всеки един от тези играчи бе склонен да дойде в Левски, при това за доста изгодни за клуба финансови условия.

Продължаваме с няколко крила и нападатели. В момента ги казвам по памет, не ги помня всичките. Държа да уточня, че футболистите, които гледах бяха съобразени с параметрите, които ми бяха предоставени от Левски. Атакуващите играчи са Маренго (Волендам), Брадли Кувас (Волендам), Юлес Римеринг (Го Ахед Йигълс), Антония (Грьонинген), като единствено за него трябваше да платим минимална сума, която бе символична", каза треньорът.

"Това е прословутият списък, който предоставих на ръководството на Левски, за да може да се съберем и да коментираме кого да привлечем, да стигнем до дискусия", завърши Херо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички