Херо: Левски е опция за мен, но има и други варианти


Херо: Левски е опция за мен, но има и други варианти
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1873 0

Българският специалист Димитър Димитров-Херо призна, че за него е опция да започне работа в Левски. Той обаче има и други варианти да продължи кариерата си - в чужбина. Бившият вече треньор на Иртиш призна, че ще даде казахстанския клуб на ФИФА, заради скандалния начин, по който се отърваха от него.

"Все още нямам планове за работа. Освен Левски, има и други възможности за работа - в чужбина. Но бих искал да си почина. През тези пет месеца изхабих много нерви", сподели Димитров пред Sports.kz.

"Адвокатите подготвят документите и после ще ги подадем във ФИФА. На 100%", допълни Херо. Докато водеше тима през този сезон записа пет загуби и едва 2 победи. При първия си престой Димитров пое казахстанския клуб през юни 2015 година и изведе тима до място в топ 6. Клубът удължи договора му за още 2 сезона, а в следващата кампания Иртиш спечели бронзовите медали в Казахстан. След като обаче не получи предложение за нов договор, Димитров напусна и през август 2017 година пое Лудогорец.

Иначе изпълнителният директор на "сините" Павел Колев също наскоро призна, че Херо е вариант за отбора. "С Херо съм говорил няколко пъти през тези 3 месеца по различни теми. Той винаги е вариант. Той е сред най-добрите у нас", бяха думите на шефа.

А защо феновете не вярват той да започне работа на "Герена" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички