В Казахстан: Херо няма да отиде в Левски заради Хубчев


В Казахстан: Херо няма да отиде в Левски заради Хубчев

4159 0

Според слуховете след края на сезона Левски ще бъде оглавен от тандема Петър Хубчев-Димитър Димитров-Херо. Първият ще бъде треньор, а вторият - спортен директор. Според казахстанската медия vesti.kz обаче това няма как да се случи, тъй като двамата няма да се разбират добре.

"Ако Хубчев подпише договор със софийския клуб, то идването на Димитров ще бъде невъзможно, заради неговите сложни отношения с Хубчев", посочва изданието. Като доказателство за това са цитирани коментари в интернет на български фенове.

"Димитров и Хубчев са мошеници. Ще има конфликти. Ако Димитров дойде в Левски, тогава Хубчев никога няма да приеме офертата им, Това са двама остри противници", посочва единият от привържениците.

Изпълнителният директор на "сините" Павел Колев потвърди, че Херо може да получи назначение на "Герена". "С Херо съм говорил няколко пъти през тези 3 месеца по различни теми. Той винаги е вариант. Той е сред най-добрите у нас", бяха думите на шефа. Какво още каза за новия треньор Колев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама