Херо даде списъка за селекция на Гонзо


Херо даде списъка за селекция на Гонзо

3215 0

От вчера официалният подбор на играчи за зимната селекция в Левски започна. Стартът бе даден от Димитър Димитров и Георги Иванов в късния следобед, когато двамата се срещнаха на "Герена". Димитров прекара целия следобед на стадиона заедно с Гонзо в обсъждане на списъка с играчи, които Херо е набелязал в Холандия, пише "7 дни спорт".

Както е известно, бургазлията прекара уикенда в Ниската земя, където изгледа няколко мача от второто ниво на местния футбол. По план Херо трябваше да проследи на живо изявите на Ерик Кекел, който е основна цел за зимната селекция. Нападателят обаче бе наказан за гостуването на своя Ден Бош на водача в класирането НЕК Ниймеген. Херо се е възползвал от ситуацията и е следил под лупа изявите на защитниците на двата отбора.

До момента не е ясно какви точно са впечатленията на Херо от гледаните в Холандия играчи, но е явно, че щом има списък, то има и такива, които са хванали окото му. На "Герена" чакат развитие около сагата с "Газпром", за да стане ясно ще има ли бюджет за зимна селекция и какъв ще е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички