Хали Тиам намекна кой ще е новият му отбор


Хали Тиам намекна кой ще е новият му отбор
Снимка: Оф. сайт на Левски

1733 0

Един от най-важните футболисти на Левски - коравият полузащитник Хали Тиам, със сигурност няма да е част от "сините" след този сезон. Договорът му с клуба изтича и той няма да го поднови. 26-годишният сенегалец намекна, че би му допаднало да продължи кариерата си в казахстанския Кайрат.

Към настоящия момент няма пряк контакт между мен и Кайрат и не съм получавал оферта. Реших да не подновявам своя контракт в Левски и той изтича на 2-ри юли. Би било интересно за мен да отида в Кайрат, ако получа добро предложение. Знам, че Кайрат е един от най-големите клубове в Казахстан" - споделя той пред sports.kz.

Тиам е в Левски от 2018 година, той се утвърди като един от най-важните играчи за "сините" и бе титуляр при всеки един треньор на тима в този период. Има 39 мача и 2 гола за Левски. Междувременно, излязоха информации, че вратарят на Цървена звезда ще премине в Левски въпреки кризата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички