Гугутката бесен: Боби защо продължава да бута ЦСКА?


Гугутката бесен: Боби защо продължава да бута ЦСКА?
Снимка: БГНЕС

1496 0

Шефът на НКП на "Левски" Владимир Владимиров-Гугутката беше бесен след решението на БФС да остави без наказание ЦСКА за расистките обиди на феновете по адрес на собствения им играч Тони Силва и за издигнатата в агитката свастика.

На този етап "червените" бяха глобени само с 2000 лв. за пиротехника, а за такива провинения "сините" отнесоха няколко пъти глоба от 37 500 лв.

"Това решение е тотално несериозно. Призовавам ръководството на Левски да вземе отношение. Както и да не плаща глобите си на тази престъпна шайка БФС. Искам да питам този Кучев ли е, Мучев ли е, както и цялата му комисия, слепи ли са", възнегодува Владимиров пред "Меридиан мач".

"Не е нормално нас да ни наказват за всяка бомбичка. На мача с Ботев бяхме 100 човека, падна една пиратка, каквито се продават за по 10 стотинки във всеки магазин, и наказаха нас, не Ботев. Направиха го, защото сме Левски. Е, писна ни! Боби Михайлов си призна, че на няколко пъти е спасил ЦСКА от „В" група. Защо продължава да ги бута?", продължи шефът на НКП.

"Не ме разбирайте погрешно. Искаме еднакъв аршин. Аз не искам да наказват нито ЦСКА, нито Ботев, нито Берое, нито един отбор с голяма публика. Искам да се легализира пиротехниката, защото е нормално една голяма агитка да пали факли и т.н. Но когато наказват в момента само нас, не може да си мълчим", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички