Гонзо: За нас не е важно да играем с ЦСКА, но за феновете ще е тръпка


Гонзо: За нас не е важно да играем с ЦСКА, но за феновете ще е тръпка

1112 0

Ако ни се падне ЦСКА, ще бъде тръпка за феновете. Колкото до нас, не е толкова важно да играем с ЦСКА, обяви спортният директор на "Левски" Георги Иванов - Гонзо.

Жребият за 1/4-финалите от турнира за купата на България е във вторник от 11 ч.

„Който и да ни се падне – "Левски" има цели, които трябва да следваме. Смятам, че има по-силни отбори от ЦСКА.", каза още бившият нападател.

Според Гонзо "сините" са изпуснали да вземат по изразителна победа срещу Монтана на "Огоста". 

„Затрудниха ни доста, а и теренът не беше от най-добрите. Изпуснахме ситуации, но се радваме че победихме”, каза Иванов след мача.

"Тези мачове са най-трудни предвид мотивацията, но смятам, че подходиха сериозно, даже това е най-малкото, което Монтана допусна като голове”, продължи той.

„В един отбор не трябва само централният нападател да вкарва, той има много други функции, днес са те, утре може да е някой друг. Но е нормално да очакваме от нападателите да играят силно и да вкарват голове. Може би в този момент не са в най-добрата си форма”, коментира директорът.

„По селекцията вече сме говорили със собствениците. Смятам, че в момента "Левски" показва добра игра с наличните футболисти без много голям бюджет. Надявам се да намерим точните футболисти, трябват финанси за това. Зимата обаче е труден период за това. След две седмици ще водим разговори и с всички, които имат едногодишен договор – Боян, Прохазка, включително Живко. Въпросът е дали ще искат да останат. С Живко говорих преди месец. При него нещата са, че ако няма оферта, ще остане”, обясни Гонзо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички