Гонзо вдигна самочувствието след 3:2 над Лудогорец


Гонзо вдигна самочувствието след 3:2 над Лудогорец

7859 0

Треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо си повярва след победата с 3:2 над Лудогорец. "Сините" биха участника в Шампионската лига в дербито на 10-ия кръг на стадион "Георги Аспарухов" в София. След успеха Гонзо заяви със самочувствие, че Левски сега щеше да е на първо място, ако от лятото беше треньор на отбора.

"Не беше изстрадан успех. Съжалявам, че не вкарахме още, заяви доволният Георги Иванов след мача. - Още през първото полувреме имахме шансове. Футболистите се справиха перфектно, изпълняваха всички мои задачи. През второто полувреме може би свалихме малко темпото. За мен дузпата е доста пресилена, спорна и съмнителна. Мисля, че съдията накланяше доста везните в полза на Лудогорец. Ако се свирят такива дузпи, трябва да има по десет мач. Но нека да не коментираме съдията. Радвам се на победата. Намираме верния ритъм, сега ни предстоят две гостувания, които трябва да спечелим, за да се върнем, където ни е мястото. Аз съм убеден в качествата на играчите".

Гонзо припомни, че беше предупредил отдавна за трудния период, през който ще мине отбора. "Тези мои думи обаче бяха глас в пустиня тогава, заяви треньорът. - Радвам се, че накарахме хората да се радват и да се гордеят с отбора. Имаме уникален колектив. Нормално е, когато се забавят заплатите, да има напрежение, но тук има мъжки момчетата. Може би направих грешка с назначаването на Мурсия. Ако бях аз, може би щяхме да сме лидери сега. Иска ми се Херо да дойде от зимата да доразвие отбора и да имаме успехи в Европа, защото като изключим последните три години, Левски е най-добре представящият се отбор в Европа".

Георги Иванов по традиция е доста неудобен за Лудогорец, независимо кой отбор води. През миналия сезон и с Черно море Гонзо създаде доста неприятности на разградчани. "Знаем как да играем срещу Лудогорец. Познаваме техните слаби страни и успяхме да ги използваме по най-добрия начин, обясни той. - Нашите флангови играчи излизаха от дълбочина. Мисля, че се получи. Накрая треперехме. Трябваше да решим мача по-рано. Аз знам как се побеждава Лудогорец. Казах и на играчите. Ако направят това, което им кажа, ще победят. Но заслугата си е тяхна. Радвам се най-вече заради тях. Те в последните месеци бяха подложени на убийствени критики. Надявам се отборът да заиграе още по-добре. Няма как някой да подцени Лудогорец".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички