Боят от Левски щял да се отрази добре на Лудогорец, според Дерменджиев


Боят от Левски щял да се отрази добре на Лудогорец, според Дерменджиев

6966 0

Загубата от Левски щяла да се отрази добре на Лудогорец, според треньора му Георги Дерменджиев. "Сините" биха разградчани с 3:2 на стадион "Георги Аспарухов" в дербито на 10-ия кръг от "А" група. Поражението идва само три дни преди големия мач на Лудогорец с Реал (Мадрид) на "Васил Левски" в София от група "В" Шампионската лига.

"Не успяхме да покажем нашата игра. Направихме слабо първо полувреме. Отборът беше дезорганизиран, обясни Дерменджиев. - Имаме си оправдания за загубата. Винаги съм казвал, че пренастройването от мачовете в Шампионската лига към тези от първенството е трудно и не успяваме да го направим. Но не казвам това за оправдание. Ние сме професионалисти и трябва да превъзмогваме тези неща. Но тази загуба ще се отрази добре на момчетата, за да се отрезвят малко. Заслужиха си овациите за влизането в Шампионската лига, но и във вътрешното първенство трябва да се играе на 100%. И да се поддържа ниво във всички мачове. Далече сме още от отборите, които играят постоянно в Шампионската лига".

Георги Дерменджиев отказа да коментира работата на рефера Георги Кабаков в мача. "Изобщо не искам да обвинявам съдията или да взимам отношение, заяви той. - Загубихме мача, но защо да се оправдаваме със съдията, че е повлиял. Не искам да го коментирам. Мисля, че се справи добре".

Треньорът на Лудогорец защити футболистите си, въпреки загубата. "Ще гледаме отново мача, ще анализираме. В крайна сметка и футболистите са хора. Важното е, че нивото на Лудогорец е много високо. Просто трябва да направим така, че да го поддържаме във всички мачове. С Локомотив (Сф) се получи по същия начин. Сега трябва да се опитаме да не се случва повече".

Според Дерменджиев, загубата няма да се отрази негативно на отбора за мача с Реал (М). "Има достатъчно време за възстановяване и за подготовка за тази среща, обясни той. - С Реал ще играем силно. А след това ще имаме възможност за глътка въздух в паузата заради мача на националния отбор".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички