Сами сме си виновни, че треперихме накрая, призна Гаджев


Сами сме си виновни, че треперихме накрая, призна Гаджев

5428 0

"Сами сме си виновни, че треперихме накрая". Това заяви капитанът на Левски Владимир Гаджев след победата с 3:2 над Лудогорец в дербито на 10-ия кръг от "А" група. "За нас беше огромно удоволствие този мач. Изпитахме го от играта, която показахме, коментира той. - Зарадвахме хората, които ни окуражаваха. От доста време играехме без публика и ни беше тежко. Спечелихме много тежък мач. Показахме, че имаме качества и можем да се борим със съперника".

Владимир Гаджев за пореден път заяви, че в България ще играе само и единствено за Левски. "Апетитът идва с яденето. Ние си имаме конкретна цел - да влезем в тройката в "А" група и да спечелим купата на България. Сега единствено трябва да задържим нивото от този мач, агресията и себераздаването. Тогава вече не се знае какво може да се случи. Нивата е доста дълга, има още много мачове. Но нека да не мислим в дългосрочен план какво ще се случи".

Капитанът на Левски разкритикува играта на отбора в края на мача с Лудогорец, когато изравнителният гол висеше на косъм. "Ние сами сме си виновни за това, призна той. - Изпуснахме още през първото полувреме да поведем с 4:1. На съперника му прави чест, че дори с 10 човека на терена се бори. Ние не успяхме да си затворим мача и накрая треперихме. Щеше обаче да е незаслужено да завършим равен".

Гаджев коментира и грубата игра, която доведе до червен картон за Кайсара и до многото жълти. "Нормално е за мач с голям заряд да има остри влизания, каза капитанът на Левски. - Това е част от футбола. Ако ние тръгнем да се оплакваме за всеки мач срещу Лудогорец, ще стане манджа с грозде. И аз мога да говоря за влизанията на Моци. Той самият си призна, че съвсем леко съм го докоснал в спорното положение. Но за червен картон не може да става и дума".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички