Гонзо призна, че оцеляването на Левски ще е много трудно, ако няма помощ от държавата


Гонзо призна, че оцеляването на Левски ще е много трудно, ако няма помощ от държавата
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1422 0

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов - Гонзо, коментира ситуацията в Левски, където има пребогата история и като играч, и на ръководни длъжности. Той смята, че оцеляването на тима ще е изключително трудно, освен ако не последва помощ от държавата.

"Левски изпадна в много лоша ситуация. Предният собственик вземаше скъпи футболисти на база възможностите си, докато сегашните собственици ще имат много големи проблеми. Надявам се, че ще се спасят, но предвид заплатите, които имат да изплатят от Нова година до юли месец, оцеляването на Левски ще бъде много трудно, ако не помогне държавата" - сподели той пред "Тема спорт".

Гонзо разкри и каква е разликата при футболист, който не получава заплата: "Много от тях не могат да бъдат на това ниво, което всички очакваме. Защото, за да се развиваш и да мечтаеш, трябва да имаш основни неща - къде да спиш, да се храниш, да си гледаш семейството. И когато не се плащат заплати и футболистите започват да се занимават с други неща, няма как да очакваш от тях пределна концентрация и да показват истинските си качества".

Междувременно, Левски показа резервния екип за новия сезон (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички