Гонзо: Някои бяха дошли на разходка в Дупница


Гонзо: Някои бяха дошли на разходка в Дупница

2512 0

Треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо бе разочарован от равенството, което тимът му записа в мача от 11-ия кръг на "А" група срещу Марек (1:1).

"Подценихме мача, пропспахме първото полувреме, защото второто почти не се игра заради лежането на домакините. Типично по български след силен мач развалихме впечатлението. Но това е един мач, нивата е дълга, този равен не бива да сваля самочувствието и инерцията ни", коментира Иванов след срещата.

"Създадохме достатъчно положения, за да спечелим. Марек в защита не ни затрудни, но ние имахме трудности в атаката. Някои от играчите ми бяха дошли на разходка в Дупница и си мислеха, че Марек сам ще се бие. Не можех да позная моя отбор", допълни наставникът на "сините".

Той е категоричен, че двете свирени дузпи в мача в полза на неговия отбор са били редовни. "Ако има пет дузпи, пет трябва да се свирят", категоричен бе Иванов, който заяви, че преди гола на Марек техен футболист е играл с ръка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички