Гонзо: Левски почти бе в аматьорския футбол, а сега направи голяма крачка към спасението си


Гонзо: Левски почти бе в аматьорския футбол, а сега направи голяма крачка към спасението си
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1964 0

Техническият директор към БФС Георги Иванов - Гонзо сподели очакванията си преди предстоящото дерби между Левски и Лудогорец. Той е категоричен, че това няма да е най-важният двубой за "сините", но се очертавала прелюбопитна среща.

Пред Gong ръководителят добави, че столетният клуб е много близо до окончателното си оцеляване, макар че преди 3 години бе заплашен от "аматьорски футбол". Той похвали феновете на "Герена", помогнали за подобряването на финансовото състояние. 

Коментарът на Иванов

"Очаквам двата отбора да покажат добра игра в неделя. Не съм съгласен, че е най-важният мач. Има още много срещи, но Левски показва добра игра, а Лудогорец е колеблив, така че ще е интересно за зрителите.

За нас е добре отборите да играят и футболистите да са във форма, говоря за българските футболисти, тъй като след 2 седмици имаме мачове. Искам да показват добро ниво и в националния отбор.

Левски направи голяма крачка към спасението си, след като преди три години почти бяха в аматьорския футбол. Това, което направиха Стоилов, Сираков и феновете е такова, че сега може да се надгражда. Приходите, които имат, смятам, че ще оправят задълженията към НАП. Докато един отбор има такава фенска подкрепа, тимът не е застрашен", категоричен бе Гонзо. 

Следете Левски - Лудогорец НА ЖИВО със SportLive.bg в неделя!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички