Черно море пак скочи на Левски и Гидженов, намеси и стар мач (ВИДЕО)


Черно море пак скочи на Левски и Гидженов, намеси и стар мач (ВИДЕО)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1446 0

Черно море продължава да недоволства от главния съдия на последния официален двубой за отбора - Радослав Гидженов, който ръководи срещата с Левски, загубена с 1:2 от "моряците". Варненци са недоволни от това, че второто попадение на "сините" бе зачетено.

Припомняме, че първоначалните претенции на Черно море бяха, че вторият гол на Левски след пряк свободен удар и изстрел с глава на Мартин Райнов е дошъл от несъществуващ фаул, както и че самият Райнов е бил в положение на засада, когато е играл с топката.

Този път от "моряците" показаха кадри, с които претендират, че дори е имало и нарушение в тяхна полза при гола на Райнов. Освен това те показаха кадри и от стар двубой срещу Левски, като на тях се вижда как се отменя тяхно попадение. 

"Открийте разликите! Вижте какъв е критерият на Радослав Гидженов пред вратата на Левски през есента на 2019 година и този в наказателното поле на Черно море отпреди няколко дни! В едната ситуация голът е отменен заради нарушение, а в другата попадението е зачетено!" - пишат "моряците" на официалния си сайт.

А Илиан Илиев също захапа Левски и нахлулите на терена фенове на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички