Илиан Илиев захапа Левски и нахлулите на стадиона фенове


Илиан Илиев захапа Левски и нахлулите на стадиона фенове
Снимка: Оф. сайт на Черно море

3161 0

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде интервю пред "Петел", в което коментира загубата на "мрояците" от Левски в Първа лига, както и последните решения на БФС, след които възникнаха различни коментари и спорове.

"Защо, след като се обезсмислиха мачовете в топ 6, не въведоха ВАР за мачовете на отборите, които се борят за бараж в Европа? Ако имаше ВАР, голът на Левски щеше да бъде отменен. Макар че и без ВАР се вижда, че няма фаул на Станчев срещу Цонев, има фаул срещу Попов на Бари и двама човека са в засада при изпълнението на фаула. Учудващо е, че инак компетентен във всичко коментатор Мутафчиев беше толкова развълнуван и щастлив от втория гол на Левски, че учудващо не забеляза нищо нередно", коментира Илиан Илиев.

"Да нахлуят феновете на терена след последния съдийски сигнал, когато не си спечелил купа например, се случва за първи път при нас. Дай боже, да спечелим следващия си мач у дома, и аз ще искам и нашите фенове да влязат на терена. Дори аз лично ще им отворя вратата", добави Илиев.

"Нека сега в БФС да помислят за здравето и възстановяването на футболистите и да насрочат по-късна дата за старта на новото първенство. Защото лятната ваканция трябва да е поне 2-3 седмици, а ако почнем другия сезон около 17-18 юли, излиза, че играчите ще почиват 10 дни. Тези пък, които са ангажирани с националния отбор, трябва веднага да започнат подготовка, като се върнат от лагера", завърши Илиан Илиев.

Е ето какъв проблем трежови Левски.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички