Георги Тодоров: Тромави сме, бавни сме, можехме да получим още 2 гола, имаме голям проблем


Георги Тодоров: Тромави сме, бавни сме, можехме да получим още 2 гола, имаме голям проблем
Снимка: Официален сайт на Левски

3146 0

Треньорът на Левски Георги Тодоров говори след равенството срещу големия съперник в България - ЦСКА. Двата тима завършиха при равен резултат 3:3, след като първо "сините" се оказаха назад в резултата, а след това на два пъти повеждаха, но в крайна сметка двата тима си поделиха точките.

"Радвам се, че стана един атрактивен и интересен за хората, които дойдоха на стадиона, мач. Трябва да признаем, че отборът на ЦСКА чисто физически стои по-добре. В това отношение не виждам как ще се оправим до края. Това ще е един от проблемите до края на сезона. Тежко е. Тромави, бавни сме.

Очаквах ние да започнем толкова колебливо и несигурно. Ако трябва да бъда честен, извадихме късмет, можехме да инкасираме поне още 2 гола и тогава свършваше всичко. Можехме и да бием. Груби грешки направихме. Главната причина е умората. Изобщо не смятам, че имаме живец. До голяма степен Симеон Славчев промени нещата, човек с характер влезе.

Това, което виждам, не ме успокоява. Всеки трябва да си защитава мястото, не ме интересува дали е българин или чужденец. Два на нула е добър резултат за Локомотив (Пловдив), но всичко се случва. Винаги съм бил оптимист.

Вижте как протече изумителното зрелище и драмата до края с 3:3 между ЦСКА и Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички