Георги Петков: Сираков ще се върне в Левски, шансът за титла е 70-80%


Георги Петков: Сираков ще се върне в Левски, шансът за титла е 70-80%

1421 0

Вратарят на Славия и бивш футболист на Левски - Георги Петков, е на мнение, че "сините" имат големи шансове за спечелване на титлата в Първа лига този сезон. Петков сподели и че според него легендата на клуба Наско Сираков ще се върне в ръководството в скоро време.

"Аз лично очаквам Сираков скоро да се върне в ръководството. Шансовете на Левски за първото място са доста, 70-80%. Титлата ще зависи от преките двубои с конкурентите. Надявам се да победят ЦСКА, след като не можаха Лудогорец в София", коментира стражът пред "Канал 3".

Той похвали и работата, която се върши на "Герена" в последно време.

"Вижда се, че се прави нов отбор, с един добър треньор. Ще има и други такива резултати като в Пловдив, но трябва време и, дай Боже, тая година да стъпят на върха. От това, което виждам, Левски е на верния път. Явно вече се работи правилно и по отношение на трансферите", добави Петков.

Той коментира и въпроса дали има вратарска криза в клуба и защо младите грешат във важни мачове.

"Трудно се играе в Левски - първо трябва да издържиш на напрежението и второ, да имаш постоянство. Ако почнеш да ги редуваш - 2 силни, 2 слаби, не е добре за тях. Ники Кръстев, например, изглежда, че няма психика да се справи с хвалебствията след добрия мач с ЦСКА. Вратар без грешки няма, въпросът е да излезе от ситуацията", смята той.

"Не съм изненадан за Боян Йоргачевич, защото по същия начин и аз напуснах. Как да се раздаваш, да пазиш дълго време и след една контузя да изчезнеш от картата. Трябва да се даде шанс на Александър Любенов, има качества да е вратар на Левски", каза още стражът на "белите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички