Готвят Сираков за президент на БФС


Готвят Сираков за президент на БФС
Снимка: БГНЕС

3205 0

ЦСКА-София готви да издигне Наско Сираков за президент на БФС, съобщи OFFNews отлично запознат източник. Задава се конгрес на футболния съюз и засега само Боби Михайлов е изразил готовност за оглави организацията. Спецът по спортно право Георги Градев открехна завесите, че за атака се готви и Наско Сираков. Затова се е завърнал на мачовете на Левски.

Голмайстор номер 1 на "сините" за всички времена е потърсил подкрепа от Спас Русев. Наско е наясно, че трудно ще спечели срещу Боби без подкрепата на левскарската общност.

Той вече има думата на Гриша Ганчев, който спонсорира партията на Илияна Раева и е стар приятел със Сираков. Неслучайно босът на ЦСКА-София обмисляше напълно сериозно да покани Наско за директор на "Армията".

В клуба са недоволни от управлението на Боби Михайлов, защото смятат, че то толерира явно Кирил Домусчиев и неговия Лудогорец. Нищо че само след изричната намеса на Боби, по желание или не, беше създадена новата Първа професионална лига, а в нея поканен Литекс, кръстен междувременно ЦСКА-София. Със сигурност ще се търси и политическа подкрепа преди атаката на конгреса да бъде обявена официално. Преди години Бойко Борисов не харесваше управлението на Михайлов заради явните връзки със знакови фигури от БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички