Весела Лечева: ЦСКА има свобода, всичко е в ръцете му, очакваме първа копка скоро


Весела Лечева: ЦСКА има свобода, всичко е в ръцете му, очакваме първа копка скоро
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5831 0

Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева сподели думи, които няма как да не се харесат на всеки привърженик на ЦСКА. Тя призна, че скоро се очаква първа копка на стадиона на лидера във временното подреждане на Първа лига.

Лечева постави началото на юафетата, с която в столицата София се отбелязват 500 дни преди старта на Олимпийските игри в Париж. Както е известно, бе организирано съибитие, а за тази цел се обединиха от Посолството на Франция в България и Френския институт, съвместно със Столична община, Фондация "София-Европейска столица на спорта" и Българския олимпийски комитет.

На самото събитие имаше видни фигури като френския посланик Жоел Мейер, кмета на София Йорданка Фандъкова, председателя на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова, както и някои големи родни спортисти.

По време на мероприятието Лечева бе запитана за стадиона на "армейците" - "Българска армия". Тя призна, че ЦСКА вече има свободата да действа и че дори очаква скоро да има първа копка.

"Текат процедурите и действията, свързани с изготвянето на идейния проект, на основния проект за реконструкция на стадиона. Оттук-нататък всичко е в ръцете на футболния клуб. Ние оказваме необходимото съдействие за издаване на някои необходими документи.

Най-важно е, че съвместното дружество е факт, както и че имат свободата да правят всичко онова, което бяха набелязали като стъпки, така че в най-скоро време очакваме и първа копка, както се казва" - призна Лечева по време на събитието.

Междувременно стана ясно, че по време на паузата ЦСКА ще освежава терена на стадион "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички