Георги Миланов отсече: Стоилов преобрази изцяло Левски


Георги Миланов отсече: Стоилов преобрази изцяло Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1697 0

Един от героите в Левски през този сезон - Георги Миланов, заяви, че още в началото на кампанията е заявил, че "сините" ще вземат Купата на България. Тогава столичани бяха в много тежко състояние, но въпреки това той е вярвал в триумфа. 

ВИЖТЕ ОЩЕДрама, нерви и най-доброто от ЦСКА - Левски в СНИМКИ

"Наистина дойдох в един много тежък момент, когато никой не искаше да играе в Левски. Тогава казах на моите близки, че ще вземем Купата, ето че го направихме. Колкото и нескромно да звучи. Днес просто бяхме много по-добри, а на трибуните още по-добри бяхме", заяви пред "Диема спорт" Миланов след срещата. 

ВИЖТЕ ОЩЕБитката ЦСКА - Левски на трибуните - вижте хореографиите и на двата отбора!

"Заслужено спечелихме - много труд, много лишения. Малко съм развълнуван - печелил съм много купи, шампион съм Русия, но такова изживяване при такава велика публика просто... 

Започнахме с 3 загуби, бяхме на дъното, но вярвахме и успяхме. Когато дойде господин Стоилов, преобрази целия отбор. Най-важното е, че отборът в момента е обединен и няма кой да ни спре! 

ВИЖТЕГАЛЕРИЯ от емоциите на играчи и фенове на Левски при победния гол вижте тук

Исках да видя феновете единни и да ги зарадваме след толкова много години. Сега най-голямата тръпка е от това, че зарадвахме привържениците. Един голям поклон за феновете - направихме сериозен подвиг с тях", завърши той. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Станимир Стоилов с първи думи след триумфа за Купата

ВИЖТЕ ОЩЕ: Героят на "сините" назова ключа към триумфа на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички