Георги Миланов обяви при какво условие би напуснал Левски и дали го боли, че не е част от България на Ясен Петров


Георги Миланов обяви при какво условие би напуснал Левски и дали го боли, че не е част от България на Ясен Петров
Снимка: lap.bg

3431 0

Един от най-добрите играчи в състава на Левски - Георги Миланов, даде интересно интервю пред "Блиц", в което говори по актуалните теми около "синия" клуб. Наскоро той подписа нов контракт с 26-кратните шампиони на България и сега обясни защо се е решил на тази стъпка:

"Нещата се проточиха и заради контузията ми. Клубът се отнесе много професионално и ме изчакаха. Още имам леки болежки и се възстановявам. Една от главните причини за оставането ми е клубът, както и треньорът и феновете. Всичко е едно, чувствам се щастлив. Всичко беше въпрос на формалност. Каквото и да се пише по медиите, не ми влияе. Аз и клубът знаехме каква ще е развръзката. Радвам се, че оставам. Ако един ден има оферта, която устройва и двете страни, клубът ще спечели", разкри той и допълни при какво условие би напуснал "Герена":

"Последните месеци аз се стремях само да се възстановя и да помагам на отбора. За мен беше ясно, че искам да подновя договора си. Аз никога няма да ощетя клуба, няма да си тръгна просто така. Единственият начин да си тръгна е да има оферта, която устройва и мен, и Левски".

На въпрос дали е вярно, че е направил компромис с размера на заплатата си, Миланов отговори така: "Аз за пари никога не говоря, знаете каква е ситуацията в клуба и всички я разбират. Всички играят за отбора. Колко пари получавам е клубна тайна".

След това офанзивният футболист на Станимир Стоилов бе запитан и как би коментирал сътресенията в БФС: "А, аз съм много далеч от тези неща. Пък съм далеч и от националния отбор!", който отговор предизвика нов въпрос дали чувства болка, че не е част от състава на Ясен Петров:

"Уважавам мнението и решението на всеки един треньор, така съм възпитан. Боли ме, когато отборът губи. Имам приятели в националния отбор и се чувствам гадно, когато в някои моменти не мога да помогна. Ако побеждаваме, се чувствам добре. Такива са обстоятелствата. Аз зимата имах разговор, когато бяхме в Анталия, с господин Ясен Петров и си поговорихме по всички теми. Бях и контузен, още не съм на 100%. Ако един ден треньорът реши, съм готов да помогна", обяви Миланов.

Вижте още: Ивелин Попов леко "подвигна завесата" около своето бъдеще

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички