Левски е склонен да "развърже кесията" само за футболист на един конкретен пост през лятото


Левски е склонен да "развърже кесията" само за футболист на един конкретен пост през лятото
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

3928 0

Българският гранд Левски може и да закрепи до известна степен финансовото си положение, благодарение най-вече на своите фенове, които не спират да даряват средства по един или друг начин, но клубът няма намерение да плаща големи трансферни суми през лятото, освен за футболист на един конкретен пост, според "Тема Спорт".

Изданието твърди, че от стадион "Георги Аспарухов" са склонни за "развържат кесията" само за централен нападател по време на летния трансферен прозорец!

Причината за това е, че в момента в "синия" състав единственият играч, който играе на този пост, е Билал Бари, но той няма реална конкуренция...

Според наличната информация, Станимир Стоилов и Наско Сираков не държат на 100% да привличат нов нападател, тъй като евентуалното пристигане на Ивелин Попов на "Герена" би позволило на старши треньора да пренастройва своята офанзивна мощ.

Споменава се още, че Илиян Стефанов може да играе ролята на 'лек нападател', тъй като вече демонстрира, че има нюх към гола, а Попето да действа по дясното крило и двамата да се въртят. Зад тях пък може да действа Георги Миланов, който през сезон 2021/22 често е пращан на десния фланг. 

Вижте ощеИлиан Илиев посочи кое прави Левски "много опасен" преди гостуването на Черно море на "Герена"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички