Георги Иванов: Футболистите на проби дадоха най-доброто от себе си


Георги Иванов: Футболистите на проби дадоха най-доброто от себе си

5752 0

Спортният директор и старши треньор на Левски Георги Иванов бе доволен представянето на отбора при победата с 2:0 над Ботев (Враца) в контролна среща, играна на помощното игрище край стадион "Георги Аспарухов".

Гонзо обаче не избърза да заяви дали на някой от играчите на проби ще бъде предложен договор. От Наджиб Амари, Жугурта Хамрун-Жужу, Алексис Алар и Иво Маринов само последният не се появи в игра.

"Играхме добре през първото полувреме, а през второто ритъмът малко се разруши, предвид смените. Като цяло съм доволен от всички футболисти, които влязоха в игра. Тези, които са на проби, играха на върха на своите възможности. Като приключат тези проби, ще преценим кой ще остане и кой ще си ходи. Първо обаче ще го кажа на футболистите, а не на медиите" - категоричен беше той.

Амари започна като титуляр за "сините" и показа впечатляващо движение по терена. Той нахлу на няколко пъти по лявото крило, а в 16-ата мин. асистира на Валери Домовчийски за втория гол.

Жужу демонстрира умения, но бе явно, че не е в оптимално физическо състояние. Французинът Алар пък беше на път да асистира за 3:0 в края на мача, но пропуск на Антонио Аниете му попречи. Нападателят явно също има нужда от време, за да разгърне потенциала си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички