Георги Дерменджиев: Загубихме мача заради две грешки


Георги Дерменджиев: Загубихме мача заради две грешки
Снимка: Официален сайт на Левски

2179 0

Георги Дерменджиев е категоричен, че срещата Левски - Лудогорец е била много изравнена и битката е била решена в детайлите и няколкото неточности, допуснати от неговия отбор.

"Един равностоен мач. Добре го започнахме и имахме ситуации, но трябваше по-правилно да ги изиграем, за да отбележим гол. Доволен съм от играчите – имаше желание, имаше мотивация, но загубихме заради две грешки, които доведоха до 2 гола за Лудогорец”, каза Дерменджиев пред "Диема Спорт".

„Отдавна съм казал, че играем мач за мач и всички ще играем за победа. Така беше и днес. Наистина тези двубои са важни, но виждате младите момчета, които влязоха. Така те се каляват. Не ни достигна това, че направихме грешки в двете фази. В атакуващ план имахме 3 или 4 ситуации, които трябваше да ги изиграем по-добре. В защита допуснахме неточности, които бяха фатални", сподели Дерменджиев, който сподели, че е доволен от включването на младие в мача.

"Включването на младите беше на прилично ниво. Това са мачове, изискващи много голяма концентрация. Те имат футболни възможности да се развиват", отсече треньорът. А какво каза Петричев за скандалната ситуация около Козмин Моци четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички