Ген. Мутафчийски: При коронавирус ще има драстична промяна в мерките за Левски - Лудогорец


Ген. Мутафчийски: При коронавирус ще има драстична промяна в мерките за Левски - Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Левски

3322 0

Генерал Венцислав Мутафчийски, който е началник на ВМА и оглавява щаба за борба с коронавируса у нас, говори относно потенциалния заразен футболист на Левски, още повече предвид предстоящото по програма дерби между "сините" и Лудогорец.

"В никакъв случай не бива да си правим прибързани изводи. Докато не излязат резултатите на играча на Левски, нищо не може да кажем. Би трябвало по-късно днес да са готови. Като имаме някакъв резултат, ще го обявим. Знаете, че мачът Левски - Лудогорец ще се играе без публика. Ако се окаже, че има коронавирус инфекция, мерките ще се променят драстично" - заяви Мутафчийски пред "Гонг".

Междувременно, стана ясно, че играчът на Левски, който е със съмнения за коронавирус е Найджъл Робърта. В момента той е във Военномедицинска академия, където ще му бъдат направени пълни изследвания. Очаква се резулттите да излязат по-късно днес.

След това на нидерландеца ще бъдат направени втори тестове. Вчера футболистът се е оплакал от висока температура и симптоми на вирусно заболяване. След това той е бил изпратен незабавно за изследвания от ръководството на клуба.

А последствията от коронавируса и в спортно отношение не спират да се множат с всяка изминала минута. За да сте в течение със случващото се, следете всичко НА ЖИВО - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички