"Не съм просто пълнеж" - надъханият Патрик-Габриел Галчев иска да се докаже, очаква доминиращ Левски през пролетта


"Не съм просто пълнеж" - надъханият Патрик-Габриел Галчев иска да се докаже, очаква доминиращ Левски през пролетта
Снимка: Levski.bg

910 0

След създалата се ситуация и последвалата раздяла с Жереми Петрис, Патрик-Габриел Галчев се очертава да бъде титулярният десен бек на Левски през пролетния дял на Първа лига.

Николай Костов му гласува доверие в почти всяка една от контролите на "сините" в Белек, а младокът му се отблагодари с майсторски гол във вратата на Динамо Киев.

"Не съм просто пълнеж"

"Чувствам се много добре, тренирам всеки ден здраво. Опитвам се да правя това, което иска треньорският щаб от мен и мисля, че се намирам в една доста добра форма. Както физически, така и на терена. Харесва ми стилът, който налага Николай Костов. Това е модерният футбол в днешно време", обясни 22-годишният защитник в интервю за "Dsport", а след това допълни:

Още: "Даваме свежа кръв на Левски": В Трета лига са доволни, че играчите им са при Николай Костов!

"Придава ми повече самочувствие, че се очертава да съм титулярният десен бек на Левски. Искам да се докажа. Аз съм вече три години в мъжкия отбор. Искам да докажа, че не съм просто пълнеж, както много хора ме наричат. Искам да докажа на всички, че заслужавам да съм тук!".

Патрик-Габриел Галчев

"В момента в отбора има много голямо настроение. Всичките сме задружни, забавляваме се заедно, смеем се заедно и тренираме на 100%. Мога да кажа, че доста добре се разбираме помежду ни. Аз специално не гледам другите конкуренти, а само нас. Очаквам доминиращ Левски през втория полусезон, който да вземе това, което му беше отнето първия полусезон, а именно - доста точки срещу по-слаби съперници от нас", каза още Галчев пред изданието.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ангел Бастунов от Хебър в Левски? 150 000 лева разминаване между двата клуба, но има и други варианти!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички