Гаджев: Наско Сираков има нужда от помощ, за да спаси Левски


Гаджев: Наско Сираков има нужда от помощ, за да спаси Левски

1441 0

Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев говори за случващото се в клуба, като се върна назад по време на престоя си в Левски. Гаджев вярва, че Наско Сираков може да се справи с кризата, но ще му трябва и помощ.

"Разбира се, няма как. Доста дълъг период прекарах в Левски. 7,5 години в първия отбор, 3,5 години в школата. Мога да кажа, че животът ми е свързан с Левски и го следя. Сам според мен няма да може да успее. Трябва да му се помогне. Сираков взе нещата в свои ръце в изключително деликатен момент за клуба. Мненията са много и различни. Едни казват, че ще се спаси, други казват, че отборът ще фалира. Надяваме се да не се стига дотам, но Наско Сираков има нужда от помощ – от хора, които да помогнат финансово и да го оставят той да управлява клуба, защото всички знаем и не е тайна, че той може да направи Левски отново силен отбор. Наистина да се бори за трофеи и на терена, а не само на приказки", заяви той пред ТВ+.

"Играта, която показваше отборът, не отговаряше на финансовото състояние, за което се говори в пространството. Въпреки че разполагаш с много пари, ако нямаш хора, които да ръководят правилно клуба, това означава, че няма да стигнеш до успех. В миналото Левски е показал, че дори и с по-малък бюджет, може да постигне по-добри резултати. Така че за мен лошото управление в последните 4-5 години докара Левски в това състояние да се бори да оцелее", заяви той относно случващото се в последните години и се върна към спечелената титла през 2009 година.

"Голът ми срещу Миньор се оказа решаващ, въпреки че не беше победен, той ни донесе титла, която, за жалост, до ден-днешен клубът не може да завоюва. Наистина това е един от най-стойностните моменти в кариерата ми. Имал съм и други хубави моменти, естествено – и с Левски, и с националния отбор, и навън. Но може би това е донесло най-голяма радост не само на мен, а и на хората, които обичат Левски. 

 Дори това беше годината, в която бях под наем от Панатинайкос. Печелейки трофея, реших да остана за постоянно. Подписах перманентен договор за три години. За миг не ми е минавало през ума, че толкова дълъг период от време Левски няма да завоюва било то шампионска титла или купа. Наистина не мога да си го обясня, честно казано. Имахме възможността да спечелим три трофея по мое време, но и трите ги загубихме за жалост".

Гаджев допълни, че не се е чувствал обиден на клуба. :Имало е моменти, в които съм се чувствал по-скоро пренебрегнат. И по мое време се взимаха чужденци – напълно нормално, нямам нищо против тях, но футболисти доста под моето ниво и класа, а същевременно получаваха доста повече пари. В пъти повече. Не мога да го скрия – това ме е изнервяло и съм се чувствал леко пренебрегнат в това отношение. Но понеже съм отговорен човек, който обича клуба си, никога не съм правил проблем в преговорите между нас. Но няма как да бъда обиден на клуб, който ми е дал толкова много".

А с коя трансферна издънка се очаква "сините" да се разделят в най-скоро време - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички