"Футболната легенда" Бойко Борисов ожали Левски, всички там били невъзпитани


"Футболната легенда" Бойко Борисов ожали Левски, всички там били невъзпитани

1528 0

На премиера Бойко Борисов му било жал за "Левски". Министър-председателят размаха пръст към "сините" минути, след като вдигна поредния си футболен трофей. За разлика от тима от "Герена" Борисов ниже купа след купа във витрината си с неговия Витоша (Бистрица). Тази Коледа премиерът спечели турнира на малки вратички в комплекс "Царско село", в който участваха още ЦСКА, Локомотив (Сф) и Медия Юнайтед. На финала Витоша би "армейците" с 6:1. И от висотата на първото си футболно място взе да поучава ръководство, играчи и фенове на "сините".

"Левски ме послушаха за Стойчо Стоев, чак когато станаха шести, натърти "футболната легенда" Бойко Борисов. - Най-много ми е жал за тях. Не им отива да се държат така невъзпитано. Левски винаги е бил "Отбор на народа", защото е имал най-големите джентълмени във футбола. А сега всички се държат невъзпитано - от публиката до треньора включително. Вие гледате мачовете им. А при нас има дисциплина, тренировки, организация. Всичко, което, за съжаление, го няма в повечето отбори".

Бойко препоръча да забравим бързо 2014 година, защото била слаба и в спортен, и в политически план. И после побърза да се похвали колко много работа е свършил: "От 6-и декември до последния работен ден изплатихме 3,170 милиарда по КТБ. Представете си средствата, които изплатихме, да бяха влезли в спортни площадки, стадиони и какво ли още не. Тези пари можеше да ги харчим много сериозно".

Борисов отказа да коментира случилото се с Любослав Пенев, който беше освободен от поста селекционер на националния отбор. "Искам да пожелая на всички Честита Коледа! Все пак, трябва да отдадем дължимото на Григор Димитров, Кубрат Пулев. Лудогорец заслужава огромни поздравления за това, което направи. Нека всички отбори прекопират работата на Лудогорец. Как да нямат другите пари. Бюджетът на Левски през последните години не е по-малък от този на Лудогорец. Сметнете колко треньори, директори и футболисти минаха през Левски през последните години и след това им се плащаха неустойки. В Лудогорец Киро като добър президент си гледа бизнеса - инвестира, знае какво му трябва, какво да вземе. Нали знаете, че и аз му помогнах с материалната база".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички