Гонзо се върна в леглото на скандална писателка


Гонзо се върна в леглото на скандална писателка

10324 1

Старата любов ръжда не хваща и поредното доказателство на тази житейска мъдрост беше предоставено от финалистката в "Биг Брадър Ол старс" Калина Паскалева. Дни след излизането си от риалити шоуто секси писателката беше засечена на интимна среща с треньора на Левски Георги Иванов-Гонзо.

Миналата сряда, два дни след бурния финал на шоуто по Нова тв, Калина беше засечена в компанията на Георги Иванов в столичния хотелски комплекс "Царско село". Източник на "Уикенд" от персонала на хотела на бизнесмена Стойне Манолов свидетелства, че Гонзо и Калина пристигнали с джипа на футболната легенда на смрачаване. Въпреки че тъмнокосата изкусителка от Пловдив била дегизирана със слънчеви очила, тя веднага била разпозната от останалите клиенти на хотелския комплекс.

"Двамата се качиха заедно в един от ВИП-апартаментите, който често е наеман от Гонзо. След около 3 часа си тръгнаха пак заедно. Ясно е какво са правили, така че очакваме с интерес продължението на книгата на Калина "Дневниците на една курва", където момичето описва надълго и нашироко секс постиженията си", коментират по адрес на Калина Паскалева служители от "Царско село".

Паметливи светски клюкари пък припомниха, че игривата пловдивчанка имаше интимна афера със съгражданина си Гонзо допреди година и половина и че заради нея наставникът на "Левски" замалко да се разведе с многострадалната си съпруга Мариета.

Приятели на Георги Иванов пък споделят, че смуглата футболна легенда има рядко спещаното качество у мъжете да поддържа пирятелски отношения с всичките си бивши любовници, заради което те рано или късно пак се завръщат при него. Най-показателната е секс аферата на Гонзо с фаталната манекенка Цеци Красимирова, продължила повече от 10 години.

Те се залюбиха в края на 90-те на миналия век, когато Георги бележеше гол след гол с екипа на "Левски", а Красимирова беше най-оборотната манекенка на модна агенция "Визаж". След бурна афера, продължила повече от 2 години, Цеци Красимирова се залюби с мафиоския бос Косьо Самоковеца, но от време на време се виждаше тайно и с Гонзо. Заради това джипът на нападателя на "Левски" беше откраднат от гаража пред дома му в квартал "Павлово". Стигна се и до продажбата на Гонзо във френския тим Рен, където пловдивчанинът се представи отчайващо слабо - казват, че заради страданието по Цеци.

Когато Самоковеца беше разстрелян показно в цетъра на амстердам, а Красимирова - ранена в бузата от рикоширал куршум, първият човек, посетил я в болницата, беше именно Гонзо. Впоследствие футболната легенда и манекенката възкресиха любовните си срещи и тяхната афера продъжи допреди 2 години, когато брюнетката най-накрая осъзна, че Георги Иванов няма да се разведе заради нея, и емигрира в Барселона с щерка си Джудит.

"Калина е наясно, че не може да поддържа сериозна връзка с Гонзо, тъй като той е мъж на много жени. Тя обаче се чувства спокойна и задоволена след срещите си с него. Георги е бог в леглото, така твърдят всички, които са спали с него", хвалят креватните умения на треньора на "Левски" приятелките на секси писателката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички