Таки свиква аверите си в Дубай, търси вариант да купи "Левски"


Таки свиква аверите си в Дубай, търси вариант да купи "Левски"

10112 0

Укриващият се в Дубай мафиотски бос Христофорос Аманатидис-Таки събира за новогодишен купон в емирството най-верните си хора. Според мълвата, която се носи в ъндърграунда, Таки търси вариант да купи проценти от футболен клуб "Левски" чрез подставеното си лице Любо Мадежа, пише "Уикенд". Неотдавна братът на Любомир Костадинов влезе в управата на футболния клуб, а босът на "сините" Тодор Батков призна, че е готов да отпусне 15% на сдружението "Тръст Синя България", ако запалянковците осигуряват по 1 милион лева годишно. Това провокира мълвата, че Любо Младежа и брат му са съставили бизнес план пред Таки и ще искат от биг боса си да финансира закупуването на акции в "Левски".

На 28 декември на екскурзия в Дубай заминават няколко човека от страховитата Банда на Чуковете, която в периода 2005-2008-а година режеше уши и инквизираше конкурентни дилъри на дрога по нареждане на наследника на Георги Илиев. Сред гостите на Таки ще бъдат Любо Чука, братовчед му Любо Младежа, Тони Застраховката, Радо Слънцето, Боби Белингата и Белята, които са подсъсдими в процес за търговия с дрога.

Съратниците на Таки ще отдъхват при боса си до 10 януари, като всички разноски по престоя им са поети от боса, мълви се в ъндърграунда. Мълвата за новогодишната гангстерска сбирка в Дубай е предизвикала вниманието и на спецслужбите, които подозират, че на предстоящото парти Христофорос Аманатидис ще възожи нови задачи на хората си и ще състави план за това кои хора да наследят криминалния бинес и кои да бъдат оттеглени в пенсия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички