Млада звезда на Левски мечтае да спечели Купата и да играе в Шампионска лига


Млада звезда на Левски мечтае да спечели Купата и да играе в Шампионска лига
Снимка: Официален сайт на Левски

856 0

Младата звезда на Левски Станислав Иванов бе поредният футболист на "сините", който се включи в новата рубрика на клуба "У дома с…". В нея играчи на „сините“ отговарят на въпросите от феновете. В предните издания участваха Холмар Ейолфсон, Симеон Славчев и новото попълнение Стайн Спиерингс.

Стаси сподели, че за него голямата мечта е триумф в Купата на България, както и участие в Шампионска лига. "За мен Левски е най-големият български клуб с историята, с традиции и най-великите фенове. Моята цел е да спечелим Купата и да играем в Шампионска лига. С всички играчи се разбирам еднакво добре. Според мен Левски е клуб, който е фаворит във всеки един мач, без значение дали е за Купата. За момента съм изцяло концентриран върху Левски, но в друг етап от моята кариера се надявам да отида в клуб от топ 5 първенствата".

Крилото вкара победния гол срещу Лацио, когато бе едва на 15 години. През 2014 година "синия" клуб посрещна италианския гранд на „Герена“ и отпразнува 100-годишнината от създаването си. Именно това и остава най-яркия спомен за него. "Няма да забравя никога гола, който отбелязах на Лацио на 100-годишнината на Левски. Помня го сякаш беше вчера. Тогава треньор беше Викторио Павлов, който ме извика да направя няколко тренировки с мъжкия отбор. В деня на мача ми се обади и ми каза, че ще взема участие. Аз не можех да повярвам и се развълнувах много, но това беше един от най-хубавите моменти в кариерата ми. Усетих какво е Левски. Дори отбелязах и победния гол, което беше невероятно".

"Първият ми спомен с клуба бе през 2012 година, когато дядо ми ме доведе на „Герена“. Тогава треньор бе Божидар Костадинов. Той ме хареса на един детски турнир и ме покани в Левски. Няма да забравя този момент“. Като малък симпатизирах най-вече на Георги Иванов – Гонзо. Мисля, че публиката на Левски е най-великата и го е показала във всеки един мач и труден момент, през който минава клуба", допълни още Станислав Иванов.

А какво разказа в предния епизод едно от новите попълнения Стайн Спиерингс - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички